Yritysasiakkaat

Yritysasiakas - tilaa suoraan verkkokaupastamme

Autamme sinua pitämään työntekijöistäsi entistäkin parempaa huolta. Oikia Ruoat toimitetaan valmiiksi kokattuna kotiovelle tai työpaikalle koko Suomessa. Ruoat säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia ilman valmistuksessa lisättyjä säilöntäaineita. Huoleton arki ja sujuvat ruokahetket lisäävät hyvinvointia ja jaksamista sekä vapaa-ajalla että työssä.

Voit maksaa nyt myös Walley-yrityslaskulla

Olemme tehneet kotiruokien tilaamisen yritysasiakkaille entistä helpommaksi ja lisäsimme verkkokaupan maksutapoihin Walley-yrityslaskun. Saat sen käyttöösi valitsemalla kassalla maksutavaksi Walley B2B. Tämän jälkeen sinua pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Walleyn lisäksi käytössäsi ovat myös tutut luottokortti- ja verkkopankkimaksut.

Suuret toimitukset kylmäkuljetuksena

Toimitamme suuremmat, vähintään 48 kg, tilaukset rahtitoimituksena kylmäkuljetuksena. Valitse kassalla toimitustavaksi Rahtitoimitus. Lähetys toimitetaan 1–3 arkipäivän kuluessa ja toimitusaika on arkisin klo 8–16 välillä.

Verkkokaupan kassalla Asiakastiedot-välilehdellä on ”Lisätiedot kuljettajalle” -kenttä, jossa voit ilmoittaa mahdolliset toimitusaikaan liittyvät toiveesi tai pyytää kuljettajaa soittamaan sinulle toimituspäivän aamuna.