Ruokailut isolle porukalle

Autamme sinua suunnittelemaan menun sekä arkisiin että juhlaviin tilaisuuksiin 10 - 250 hengelle. Edulliset juhlatarjoilut valmistuvat helposti ja valmiiksi kokatut ruokamme maistuvat kaikille!

Näin suunnittelet tarjoilun

Aseta aluksi ruokailijoiden määrä. Voit myös muuttaa ruokailijoiden määrää ruokakohtaisesti, mikäli haluat tarjota vieraille useampia ruokalajeja.

Lisää haluamasi ruoat omaan suunnitelmaasi Lisää-painikkeella. Ohjelma lisää suunnitelmaasi automaattisesti oikean ruokamäärän ilmoitetun annoskoon ja asettamasi henkilömäärän mukaan.

Ruoat on jaettu tällä sivulla kategorioihin, joita voit avata ja sulkea. Klikkaa ruoan kuvaa, niin pääset katsomaan sen tarkempia tietoja uudella välilehdellä.

Siirry yhteenvetoon. Valitsemasi ruoat on siinä eritelty ja näet kunkin ruoan henkilömäärän, pakkauskoon ja kokonaismäärän sekä tilauksesi kokonaishinnan. Tässä voit vielä tehdä muutoksia suunnitelmaasi: voit lisätä ja vähentää ruokapakkauksia tai poistaa ruoan suunnitelmasta kokonaan.

Kun suunnitelmasi on valmis, klikkaa "Jatka kassalle". Viimeistele tilauksesi kassalla.

Jos et ole vielä valmis tilaamaan, voit tallentaa suunnitelman laitteellesi "Tallenna PDF" -painikkeella.

Alkukeitot 150 g
Laatikot ja kiusaukset 300 g
Pastat ja lasagnetet 300 g
Keitot 300 g
Puurot 300 g
Kastikkeet 150 g
Lihat ja padat 150 g
Peruna-, pasta- ja viljalisukkeet 150 g
Kasvikset ja juurekset 75 g
Lisukekastikkeet 75 g

Liemen sisältävä keitto on sellaisenaan valmis kuumennettavaksi ja nautittavaksi. Annoskoko laskurissa on 300 g/pääruoka tai 150 g/alkuruoka.

Liemettömään keittoon tulee lisätä vain esimerkiksi vettä tai kermaa. Liemen mausteet ovat valmiina keittoaineksessa. Annoskoko laskurissa on 200 g/pääruoka tai 100 g/alkuruoka. Nesteen lisäämisen jälkeen valmista keittoa tulee pääruoaksi noin 300 g tai alkuruoaksi 150 g.

Keittopohja (ei toistaiseksi valikoimassa) on valmiiksi maustettu ja haudutettu - lisää proteiini, juurekset ym. makusi mukaan. Annoskoko laskurissa on 200 g/pääruoka tai 100 g/alkuruoka. Proteiinin ja lisukkeiden lisäämisen jälkeen valmista keittoa tulee pääruoaksi noin 300 g tai alkuruoaksi 150 g.

Valitse ruokailijoiden määrä:

Alkukeitot

Pääruoat: valmiit ateriat

Pääruoat: kokoa ateria itse

Lisukkeet

Yhteensä 0,0kg0,00 €
Siirry yhteenvetoon
Juhlien järjestäminen, juhlatarjoilut helposti

Vinkkejä suunnitteluun

Häät, ristiäiset, valmistujaiset, talkoot tai leiri tulossa?

Suunnittele ja toteuta tarjoilut helposti avullamme

Ruoka on keskeinen osa juhlia ja erilaisia kokoontumisia. Ruoka on yksi niistä tekijöistä, jotka määrittelevät tapahtuman onnistumisen. Ruoka ei saa loppua kesken! Ruoka voi olla se asia, joka juhlista tai vaikka talkoista muistetaan vielä vuosienkin päästä. Kuinka monta kertaa olet kuullut jonkun suusta: "... ja siellä oli TOSI hyvää ruokaa"? Kannattaa panostaa siihen, että ruokamuistot ovat positiivisia!  

Onnistuneiden juhlien tai tapahtuman järjestäminen voi olla rennompaa. Mitä jos järjestäjä saisikin nauttia ruoasta, ihmisistä ja ohjelmasta keittiössä pyörimisen sijaan?  

Oikia Ruoan valikoimasta on helppo koota sopivat tarjoilut erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Ja mikä parasta – voit skipata stressaavan kauppareissun ostoslistoineen ja kukkuroilleen lastattuine ostoskärryineen, joita on vaikea saada kulkemaan oikeaan suuntaan. Juhlaruokasi saapuvat suoraan kotiovellesi! Ja pitkän säilymisajan ansiosta voit tilata ne hyvissä ajoin.  

Ideoita juhlatarjoiluihin

Suomessa juhlitaan ympäri vuoden. Kesä kuitenkin on juhlien kulta-aikaa. Häät, rippijuhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät, ristiäiset ja sukukokoukset saavat ihmiset kokoontumaan yhteen.  

Mitä juhlissa kannattaa tarjota? Nykyään juhlaruoka ei tarkoita automaattisesti perinteistä suomalaista pitopöytää karjalanpaisteineen ja perunoineen. Tee juhlista itsesi näköiset suunnittelemalla persoonallinen menu.  

Fiinimpi valmistujaismenu

Alkuruoka:

Bataatti-kookoskeitto

Pääruoka:

Kukkoa viinissä
Lisukkeena kauranjyvä

Karjalanpaisti on perinteinen suomalainen palalihoista pitkään haudutettu pata. Lihapadan seassa on myös sipulia ja porkkanaa. Tarjoile karjalanpaisti esimerkiksi keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Perinteinen juhlamenu

Alkuruoka:

Juuressosekeitto
kermalla höystettynä

Pääruoka:

Karjalanpaisti ja perunamuusi

Helposti ruokaa isommalle porukalle Feelia Ruokakaupasta

Hyvän mielen talkoomenu

Erityisruokavaliot

Suunnitellessa tapahtuman tarjoiluja, muistathan aina ottaa huomioon erilaiset ruokavaliot. Meiltä saat myös laktoosittomat, gluteenittomat, maidottomat, vegaaniset ja kasvissyöjille sopivat ruoat.

Talkoot, leirit, seuratapahtumat

Suomi on talkoiden luvattu maa. On kevättalkoita ja syystalkoilla, talkoilla voidaan rakentaa aita tai siivota roskat tienlaidoilta. Talkootyöstä ei makseta palkkaa, mutta perinteisesti tarjolla on ruokaa. Oikia Ruoan kotiruoat ovatkin erinomainen vaihtoehto suurenkin joukon ruokkimiseen. Esimerkiksi keittomme kuumenevat helposti vaikka soppatykissä, jos ruokittavia suita on paljon, eikä käytettävissä ole suurta keittiötä. Toinen talkootarjoiluina toimiva vaihtoehto on erilaiset kiusaukset. Tarjoamalla hyvää ruokaa – esimerkiksi Lihakeittoa tai ihanaa Bataattikeittoa – varmistat, että talkooväki tulee apuun myös seuraavalla kerralla!  

Myös leiriruokailut on helppo suunnitella ja toteuttaa Oikia Ruoan avulla. Voit tilata maistuvaa kotiruokaa suuremmallekin porukalle.   

Ruokaa leirille, tapahtumatarjoilut, catering tapahtumiin