Tietoa Oikia Ruoka verkkokaupasta

Oikia Ruoka

Oikia Ruoka on suomalaisen kotiruoan verkkokauppa ja haluamme olla arjen superhelpottajia. Tehtävämme on helpottaa ihmisten arkea tuomalla kotiin oikiaa ruokaa.

Ymmärrämme, että ihmiset ja päivät ovat erilaisia. Välillä on kiire tai väsyttää. Välillä ruoanlaittoon käytettävän ajan haluaa vaihtaa yhdessäoloon tai lenkkeilyyn. Siksi emme tarjoa raaka-aineita ja reseptejä tai kaupan eineksiä, vaan pitkään säilyvää kotiruokaa, joka on helppo viimeistellä juuri oman maun mukaan.

Laadukkaista raaka-aineista valmistettua lähiruokaa

Kotiruokamme on valmistettu Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännällä. Ruokiemme valmistuksesta vastaa Oikian sisaryhtiö Feelia Oy. Olemme valinneet Feelian valikoimista Oikia Ruoan verkkokauppaan kaikista parhaimmat kotiruoat. Teemme myös aktiivista tuotekehitystä yhdessä Feelian kanssa, jotta valikoimamme on maistuva sekä uusiutuu säännöllisesti. 

Oikia ruoka on terveellistä ja maukasta kotiruokaa, joka säilyy ainutlaatuisen valmistustapansa vuoksi jääkaapissa kuukausia. Sitä voi siis olla aina varalla, ilman pelkoa hävikistä. Ruokien valmistuksessa tuotteisiimme ei lisätä säilöntäaineita, vaan säilyvyys varmistetaan ainutlaatuisella autoklaavaustekniikalla sekä vakuumipakkauksella.

Kotiruokamme raaka-aineissa suositaan aina kotimaisia vaihtoehtoja ja useimmat raaka-aineet saapuvatkin Pyhännälle lähipelloilta. Monilla tuotteillamme onkin Hyvää Suomesta-merkki. Kotimaista ruokaa ostamalla tuet tuottajia, teet ruokaostoksistasi ekologisia ja autat luomaan työpaikkoja. Suosimalla suomalaista teet monenlaista hyvää.

Pienellä vaivalla kotiruokaa koko perheelle

Kotiruokamme eivät ole tarkoitettu mikrossa lämmitettäviksi, vaan maistuvimman lopputuloksen saa, kun ruokamme valmistaa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko liedellä tai uunissa. Vain nopea lämmitys, mahdollisesti nesteen lisäys ja ruoka on valmista nautittavaksi. Pakkauksistamme valmistuu useampi ruoka-annos, joten kotiruokamme on tarkoitettu valmistettavaksi koko perheelle.

Ruokamme ovat maistuvia sellaisenaan, mutta tiedostamme, että makuja on monia. Haluamme, että tuotteet muuntuvat pienellä vaivalla moneen suuhun sopivaksi. Ruokia voi siis hyvin tuunata lisäämällä mausteita, kermaa tai oikiaa voita.

Ruoan kotiinkuljetus kaikkialle Manner-Suomeen

Toimivien yhteistyökumppaneiden avulla toimitamme ruokaa kaikkialle Manner-Suomeen. Toimiva logistiikka on ruoanverkkokaupan kulmakiviä ja siihen panostamme myös tulevaisuudessa. Toimitusaika vaihtelee alueittain, sen ollessa yhdestä päivästä viikkoon. 

Vastuullisuus

Vastuullisuus tarkoittaa meille terveellistä ruokaa, laadukkaita raaka-aineita, paikallisuutta, ympäristöä kunnioittavaa toimintaa, hävikin vähentämistä ja tasa-arvoista työympäristöä. Oikia ruokia, joita uhkaa hävikki, myymme Hävikkitorilla edullisempaan hintaan. Lisäksi lahjoitamme ylijäämätuotteita hyväntekeväisyyteen.

Yhteystiedot

ASIAKASPALVELU

MA-PE 9-13

p. 075 325 8316

asiakaspalvelu(at)oikiaruoka.fi

Tavoitat meidät nyt myös chatin kautta.
Chatin löydät verkkosivuiltamme, oikeasta alareunasta.

Toimitusjohtaja
Riikka Wulff
040 777 8299
riikka.wulff(at)fodeliaretail.fi

Liiketoimintajohtaja
Heidi Silvennoinen
044 781 8968
heidi.silvennoinen(at)fodeliaretail.fi

Suomen Oikia Oy

Oikia Ruoka on yksi Oikian liiketoiminta-alueista. Oikia Ruoan lisäksi Oikiaan kuuluvat Real Snacksin sekä Pita Factoryn liiketoiminnat.

Real Snacks on vuonna 2001 perustettu pohjoissuomalainen sipsitehdas, joka valmistaa perunalastuja, maissinaksuja ja kaurasnacksejä vaativampaankin makuun sekä kotimarkkinoille että vientiin. Real Snacksillä on oma brändi Oikia, minkä lisäksii se valmistaa private label -tuotteita useille eri yhtiöille.

Pita Factory on Jokioisissa sijaitseva pitaleipätehdas, joka valmistaa pitaleipää kuluttajille ja kaupalle sekä alihankintana elintarviketeollisuudelle. Yhtiö tekee myös alihankintatyötä usealle kotimaiselle laatutoimijalle.

Suomen Oikia Oy ("Oikia") on osa Fodelia Oyj -konsernia, joka on listattu First North -markkinapaikalle. Fodelian omistuksessa olevat yhtiöt ovat elintarvikealan tiennäyttäjiä, jotka panostavat innovatiivisiin tuotteisiin, lisäarvoa tuottaviin asiakaskonsepteihin ja edistyksellisiin valmistusprosesseihin. Fodelia -konsernin yhtiöt tarjoavat kuluttajille puhdasta, paikallisesti ja vastuullisesti tuotettua ruokaa, jonka alkuperä varmasti tunnetaan. Lue lisää fodelia.fi