Maksutavat

Meillä maksat ostoksesi helposti ja turvallisesti

Oikia Ruoka -verkkokaupassa käytössäsi on monipuolisesti helppoja ja turvallisia maksutapoja. Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa. Näet tilauksesi kokonaissumman koko kassaprosessin ajan.

Voit maksaa suomalaisilla pankkitunnuksilla, voimassa olevalla maksukortilla tai useilla eri mobiilimaksutavoilla. Verkkopankki- ja mobiilimaksaminen tapahtuu suomalaisen verkkomaksamisen palvelutarjoajan Paytrailin välityksellä, jolle on myönnetty turvallisen maksamisen Safe Pay-sertifikaatti. Korttimaksut hoituvat turvallisesti verkkokauppa-alustamme oman Shopify Payments -palvelun kautta.

Voit myös maksaa laskulla tai osissa suositulla Walley-palvelulla. Jos teet ostoksia yritykselle, valitse kassalla maksutavaksi Walley B2B, niin saat käyttöösi Walley-yrityslaskun.

Verkkopankkimaksu

Osuuspankki
Nordea
Danske Bank
S-Pankki
Säästöpankki
Aktia
POP Pankki
Oma Säästöpankki
Handelsbanken
Ålandsbanken

Maksukortit

Voimassaolevat debit- ja credit-maksukortit:

Visa
Visa Electron
Mastercard
Eurocard
American Express

Mobiilimaksutavat

MobilePay
Pivo
Siirto

Lasku/tililuotto

Walley kuluttaja-asiakkaille
Walley B2B -yrityslasku

Maksupalvelutarjoajat

Paytrail | Verkkopankkimaksaminen ja mobiilimaksut

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan Oikia Ruoka -verkkokauppaan.

PAYTRAIL OYJ
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Shopify Payments (Stripe) | Korttimaksut

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti verkkokauppa-alustamme oman Shopify Payments -palvelun kautta. Palvelun tarkemmat käyttöehdot löydät tästä linkistä.

Shopify Payments
1-2 Haddington Road
Dublin 4
D04 XN32
Ireland

Walley | Lasku ja osamaksu

Voit maksaa verkkokauppaostoksesi Walleyn laskulla tai tililuotolla. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Laskutuslisän määrän voit tarkistaa lasku -ja tililuottoehdoista.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jota voit hakea ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea luottopäätöstä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä. Lue lisää>>

Laskun ja luoton myöntäjä on Walley.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus

Yleiset lasku-, tililuotto- ja erämaksuehdot

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot

WALLEY
Lilla Bommens Torg 11
Box 11914, SE-404 39
Lisätietoja www.walley.fi

Valitse suosikkisi Oikia Ruoan laajasta valikoimasta

Kiusaukset, keitot, kastikkeet, lisukkeet ja muut kunnon kotiruoat - jotta voisit käyttää aikaasi oikiasti tärkeille asioille: perheelle, ystäville, harrastuksille.