Puurojen tuunaaminen jouluun

Puurojen tuunaaminen jouluun

Vaihtelua puuroihin! Puolukat ja kinuskinen Biscoff-tahna maustavat puurot jouluiseksi.

Näistä resepteistä valmistuu noin kaksi annosta.

Riisipuuro kinuskisella Biscoff-tahnalla ja puolukoilla

Jos et ole vielä törmännyt Biscoff-keksitahnaan, nyt on korkea aika tutustua tähän herkkuun. Biscoff on keksitahna, joka sopii lähes joka paikkaan: puuron päälle, pullan väliin, kakkuihin, jälkiruokiin ja niin edelleen. Erityisen ihanalta Biscoff-tahna maistuu riisipuuron päällä puolukoiden kera.

1 pss 600 g Riisipuuroa

0,5 dl Biscoff-tahnaa

1 dl puolukoita 

Lämmitä puuro ohjeen mukaan kattilassa. Mittaa Biscoff-tahna kulhoon ja lämmitä mikrossa niin että tahnasta tulee juoksevaa. Annostele puuro lautasille ja lisää Biscoff-tahnaa ja puolukoita sopiva määrä.

Katso myös reseptit jouluiseen jälkiruokaan ja viikuna-parmesaanisalaattiin!