Puurojen tuunaaminen jouluun
Vaihtelua puuroihin! Puolukat ja kinuskinen Biscoff-tahna maustavat puurot jouluiseksi.
Näistä resepteistä valmistuu noin kaksi annosta.
Riisipuuro kinuskisella Biscoff-tahnalla ja puolukoilla
Jos et ole vielä törmännyt Biscoff-keksitahnaan, nyt on korkea aika tutustua tähän herkkuun. Biscoff on keksitahna, joka sopii lähes joka paikkaan: puuron päälle, pullan väliin, kakkuihin, jälkiruokiin ja niin edelleen. Erityisen ihanalta Biscoff-tahna maistuu riisipuuron päällä puolukoiden kera.
1 pss 600 g Riisipuuroa
0,5 dl Biscoff-tahnaa
1 dl puolukoita
Lämmitä puuro ohjeen mukaan kattilassa. Mittaa Biscoff-tahna kulhoon ja lämmitä mikrossa niin että tahnasta tulee juoksevaa. Annostele puuro lautasille ja lisää Biscoff-tahnaa ja puolukoita sopiva määrä.
Katso myös reseptit jouluiseen jälkiruokaan ja viikuna-parmesaanisalaattiin!