Oikia Kotiruokaboksit

Tilaa omaan makuusi sopiva kotiruokaboksi valmiista vaihtoehdoista tai suunnittele omasi. Voit lisätä tilaukselle myös yksittäisiä kotiruokia koko valikoimastamme. Toimitamme valmiiksi kokatut ruoat kotiovellesi koko Manner-Suomeen.

Oikia Ruoka on terveellistä ja maukasta kotiruokaa, joka säilyy jääkaapissa kuukausia. Sitä voi olla aina varalla, ilman pelkoa hävikistä. Kun kiire yllättää, lämmitä ruoka uunissa tai liedellä - ja valmista tuli!

Tutustumisboksi 49 €

17 aterian tutustumissatsi
2,88 €/ ateria

Kiinnostaako Oikia Ruoat, muttet tiedä mistä aloittaa? No tästä! Tutustumisboksiin on koottu kutkuttavan herkullinen valikoima perinteisiä kotiruokia sekä ripaus maailman makuja.

Tutustu ja osta

Klassikkoboksi 105 €

32 suosikkiateriaa
3,28 €/ ateria
Tee arjestasi helpompaa, maukkaampaa ja monipuolisempaa! Klassikkoboksissa on seitsemää eri suosikkiruokaa, jotka maistuvat varmasti koko perheelle. Saatavana kaksi eri boksikokoa.

Tutustu ja osta

Koululaisboksi 59 €

23 lasten suosikkiateriaa
2,57 €/ ateria

Helpota perheesi ruokahuoltoa Koululaisboksin avulla! Boksiin on pakattu maistuvimpia lasten suosikkiruokia, joista valmistuu noin 23 herkkuateriaa vaikka isompien koululaisten omasta toimesta.

Tutustu ja osta

Senioriboksi 79 €

18 ateriaa kypsempään makuun
4,39 €/ ateria
Senioriboksi on suunniteltu erityisesti ikäihmisiä varten. Boksin mukana tulee kortti, jossa on selkeät ohjeet ruokien valmistumiseen. Tilaa tämä arjen helpottaja itsellesi tai läheisellesi!

Tutustu ja osta

Vegeboksi 49 €

16 kasvisruoka-ateriaa
3,06 €/ ateria

Pakkasimme Vegeboksiin seitsemää erilaista kasvisruokaa. Mukana on monipuolinen kattaus keittoja, pastaa ja muita kunnon kotiruokia. Ruoat säilyvät jopa kuukausia ja valmistuvat kädenkäänteessä.

Tutustu ja osta

Keittoboksi 45 €

18 keittoruoka-ateriaa
2,50 €/ ateria
Keittoboksi sisältää valikoiman suosituimpia keittojamme. Maukkaat kuumennusta vaille valmiit keitot ovat todellinen arjen pelastus, sillä ne siirtyvät lautaselle vain noin 5 minuutissa!

Tutustu ja osta

Runsasboksi 115 €

32 ateriaa runsaampaan makuun
3,59 €/ ateria

Runsasboksi sisältää 7 runsaampaan makuun valittua kuumennusta vaille valmista suosikkiruokaa, joilla pelastat niin arjen kuin viikonlopunkin ruokahetket. Saatavana kaksi eri boksikokoa.

Tutustu ja osta

Omavalintaboksi

Valitse omat suosikkiruoat
Oikia Ruoan Omavalintaboksi on vaihtoehtoja pullollaan. Poimi omaan boksiisi omia ja perheesi suosikkeja tai lastaa se täyteen lempiruokiasi. Valitse perheellesi sopiva boksikoko ruokailijoiden määrän mukaan.

Suunnittele itse

Valitse suosikkisi Oikia Ruoan laajasta valikoimasta

Kiusaukset, keitot, kastikkeet, lisukkeet ja muut kunnon kotiruoat - jotta voisit käyttää aikaasi oikiasti tärkeille asioille: perheelle, ystäville, harrastuksille.