Maailman paras pannukakku: Ahvenanmaan pannari
Tästä reseptistä saat superhelposti pellillisen maailman parhaaksikin kutsuttua Ahvenanmaan pannaria. Sen salaisuus on riisipuuro ja kardemumma. Jotkut käyttävät mannapuuroa, mutta Oikia ruoan koekeittiössä pannari tehtiin Oikia Riisipuuroon.
- 1 pkt (600 g) riisipuuroa
- 5 dl täysmaitoa
- 5 kananmunaa
- 100 g sulatettua voita
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- 1,5 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 tl kardemummaa
- 1 tl leivinjauhetta
Sekoita kaikki ainekset huolellisesti yhteen. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pannarin pinta on saanut kunnolla väriä.
Anna jäähtyä vähän ja tarjoa esimerkiksi kermavaahdon ja hillon kanssa.