Maailman helpoin fetapasta

Maailman helpoin fetapasta

Italialaistyylinen tomaattikeitto hurmaa mausteisuudellaan. Tiesitkö, että Oikia Tomaattikeitto soveltuu hyvin myös erilaisten kastikkeiden ja pastojen valmistukseen?

Tomaattikeitosta valmistat jo hittiruokasi muodostuneen fetapastan kymmenessä minuutissa. Tämä fetapasta valmistuu kätevästi lisäämällä keitetyn pastan sekaan kuumennettu tomaattikeitto sekä fetajuusto. Kruunaa annos parmesaani juustolla – tämän helpommaksi ei fetapastan tekeminen muutu.

Valmistusohje 4 hengelle

Valmistusaika n. 10 minuuttia.

600 g Tomaattikeittoa
450 g Täysjyväpastaa
1 pkt Fetajuustoa
Koristeeksi parmesaanijuustoa ja mustapippuria

    Keitä pasta kypsäksi, lisää tarvittaessa suolaa. Kuumenna tomaattikeitto kattilassa ja sekoita pastan joukkoon. Murenna sekaan fetajuusto. Annostele lautasille ja ripottele päälle parmesaanijuustoa sekä mustapippuria.