Loistava lohiseljanka
Lohiseljanka on venäläisen keittiön klassikoita. Siinä keittoon lisätään kerman sijasta tomaattimurskaa ja päälle heitetään nokare smetanaa. Voit tehdä lohiseljankan itse valmistamastasi kermaisesta lohikeitosta tai vaihtoehtoisesti käyttää Oikia lohikeittoa, jolloin valmistusaika on vain muutamia minuutteja!
Valmistusohje 2–3 hengelle
Valmistusaika n. 5–10 minuuttia.
600 g Oikia Lohikeittoa3 dl vettä
1 dl tomaattimurskaa
1 dl suolakurkkukuutioita
nokare smetanaa tai ranskankermaa
Kaada kattilaan lohikeitto, vesi ja tomaattimurska. Kuutioi suolakurkut ja lisää keittoon. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Lisää lohiseljankan päälle nokare smetanaa tai ranskankermaa.
Koristele esimerkiksi yrteillä, sitruunasiivuilla tai oliiviviipaleilla.