Loistava lohiseljanka

Loistava lohiseljanka

Lohiseljanka on venäläisen keittiön klassikoita. Siinä keittoon lisätään kerman sijasta tomaattimurskaa ja päälle heitetään nokare smetanaa. Voit tehdä lohiseljankan itse valmistamastasi kermaisesta lohikeitosta tai vaihtoehtoisesti käyttää Oikia lohikeittoa, jolloin valmistusaika on vain muutamia minuutteja!

Valmistusohje 2–3 hengelle

Valmistusaika n. 5–10 minuuttia.

600 g Oikia Lohikeittoa
3 dl vettä
1 dl tomaattimurskaa
1 dl suolakurkkukuutioita
nokare smetanaa tai ranskankermaa

    Kaada kattilaan lohikeitto, vesi ja tomaattimurska. Kuutioi suolakurkut ja lisää keittoon. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Lisää lohiseljankan päälle nokare smetanaa tai ranskankermaa.

    Koristele esimerkiksi yrteillä, sitruunasiivuilla tai oliiviviipaleilla.