Juhlava lohikeitto
Valmistat lohikeitosta juhlavamman version lisäämällä keittoon nokareen sulatejuustoa. Juhlava lohikeitto on valmista 5–10 minuutissa. Valmistus onnistuu kätevästi myös suuremmalle joukolle juhlavieraita.
Valmistaudu juhlaan valmiilla Oikia ruoilla, niin sinun ei tarvitse käyttää aikaa perunoiden kuorimiseen tai kalan kypsentämiseen. Laajan valikoiman ansiosta voit helposti ottaa huomioon myös erityisruokavaliot.
Tällä ohjeella onnistuu ensikertalainenkin!
Juhlava lohikeitto 6–8 hengelle
1,5 kg Oikia Lohikeittoa6 dl vettä
3 dl kermaa
1/2 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
Kaada kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna sekoittaen kiehuvaksi. Keitto on valmista, kun juusto on sekoittunut keittoon. Voit tehdä keitosta maidottoman version vaihtamalla kerman ja sulatejuuston kaurakermaan. Tarjoile tuoreen ruisleivän kanssa.