Grilliateria isolle porukalle
Tämän herkullisemmaksi ja helpommaksi ei grillaus muutu. Ruoka on vain grillausta vaille valmista!
Grillaus menu
Ylikypsä porsaanpotka 1,5 kgPitafactoryn pitaleipä 8 kpl, 2 x 320 g
Valkosipuli-yrttiperunat 600 g
Uunikasvikset 2 x 600 g
Maalaislohkoperunat 600 g
Tarvitset valmistusta varten
Grilli/Uuni
Folio & leivinpaperi
Kattila kastikkeen kuumentamiseen
Suosikkigrillikastikettasi
Valmistusohje
Leikkaa foliosta ja leivinpaperista reiluja neliön muotoisia paloja. Lisää folion ja leivinpaperin päälle uunikasvikset. Taittele folio kasvisten päälle folionyyteiksi. Tee samoin lohkoperunoille ja porsaanpotkalle.
Kuumenna nyyttejä saumapuoli ylöspäin grillissä noin 10–15 minuuttia.
Lisää kuumennuksen loppuvaiheessa pitaleivät grilliin noin 3–5 minuutiksi.
Täytä pitaleivät porsaanpotkalla ja kasviksilla. Pitaleivän täytteisiin löydät vinkkejä myös täältä.
Tarjoile lisukkeena lohkoperunoita ja uunikasviksia.