Grilliateria isolle porukalle

Grilliateria isolle porukalle

Tämän herkullisemmaksi ja helpommaksi ei grillaus muutu. Ruoka on vain grillausta vaille valmista!

Grillaus menu 

Ylikypsä porsaanpotka 1,5 kg 
Pitafactoryn pitaleipä 8 kpl, 2 x 320 g
Valkosipuli-yrttiperunat 600 g 
Uunikasvikset 2 x 600 g 
Maalaislohkoperunat 600 g 

    Tarvitset valmistusta varten

    Grilli/Uuni
    Folio & leivinpaperi
    Kattila kastikkeen kuumentamiseen
    Suosikkigrillikastikettasi

    Valmistusohje

      Leikkaa foliosta ja leivinpaperista reiluja neliön muotoisia paloja. Lisää folion ja leivinpaperin päälle uunikasvikset. Taittele folio kasvisten päälle folionyyteiksi. Tee samoin lohkoperunoille ja porsaanpotkalle.

      Kuumenna nyyttejä saumapuoli ylöspäin grillissä noin 10–15 minuuttia. 

      Lisää kuumennuksen loppuvaiheessa pitaleivät grilliin noin 3–5 minuutiksi.

      Täytä pitaleivät porsaanpotkalla ja kasviksilla. Pitaleivän täytteisiin löydät vinkkejä myös täältä

      Tarjoile lisukkeena lohkoperunoita ja uunikasviksia.