Grillattu maalaisperunasalaatti
Grillattu perunasalaatti on maukas lisuke kesäruoille ja grilliruokien kaveriksi. Se on myös loistava tarjottava juhliin. Suosittelemme tarjoilemaan perunasalaattia kesän sesonkiherkun, herkullisen Oikia Ylikypsän porsaanpotkan kanssa!
Ainekset salaattiin
600 g Oikia Maalaislohkoperunoita
1 ruukku rucolaa
30 g parmesanjuustoa lastuina
Ainekset kastikkeeseen
1/2 dl öljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 tl sinappia
Ripaus suolaa ja sokeria
Mustapippuria rouheena
Valmistusohje
Paahda maalaislohkoperunoita grillissä tai uunissa (225 astetta) grillivastusta käyttäen, kunnes perunoiden pinta on rapea. Anna perunoiden jäähtyä ja sekoita sillä aikaa kastikkeen ainekset tasaiseksi kastikkeeksi. Laita perunat kulhoon ja kääntele joukkoon rucola ja parmesaanilastut. Kaada kastike joukkoon ja sekoita.
Anna makujen tekeytyä noin 20 minuuttia. Tarjoile ja nauti!