Helpot ruoat kesälomalle

Maailman kätevimmät reissuruoat – viisi syytä ostaa valmiit ruoat kesälomareissulle

1. Valmis ruoka on pöydässä parhaimmillaan alle 15 minuutissa, mikä vapauttaa aikaa rentoutumiselle ja kesätekemiselle.

Oikia ruoat säästävät aikaa paitsi itse ruoan valmistamiselta, myös koko ruokarumbalta tiskeineen ja siivouksineen. Vaikka kesällä kokkaaminenkin voi käydä lomasta, vielä rentouttavampaa on se, ettei tarvitse käydä kaupassa, käyttää aikaa ruoanlaittoon ja tiskata patoja ja kattiloita ruoanlaiton jälkeen. Valmis ruoka todella mahdollistaa rennomman lomailun!

2. Oikia ruoat säilyvät pitkään, joten päiväyksistä ei tarvitse stressata. 

Ruokien säilyvyys on yhdestä kuuteen kuukautta, mikä antaa joustavuutta ruokien käyttämiseen ja muuhun kokkaamiseen. Pitkä säilyvyys vähentää ruokahävikkiä ja auttaa siten myös säästämään ruokakuluissa.

3. Monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin – myös gluteenittomille, vegaaneille ja maidottomille ruokailijoille.

Valikoimasta on helppo ostaa sopivaa ruokaa jokaiseen ruokavalioon. Jos esimerkiksi gluteenittoman tai vegaanisen ruoan kokkaaminen mökkivieraille aiheuttaa päänvaivaa, Oikia ruoat auttavat. Pitkään säilyvät ruoat sopivat myös hätävaraksi jääkaappiin yllätysvieraita varten.

4. Ruoat menevät pieneen tilaan, joten ne mahtuvat myös asuntovaunun jääkaappiin tai veneeseen.

Vakuumipakatut ruoat toimitetaan litteissä, kätevissä muovipakkauksissa, joten ne mahtuvat pieneen tilaan jääkaapissa. Ilahduttavaa on myös se, että ruoista ei tule juuri roskaa. Muovipakkauksen voi ruoanlaiton jälkeen huuhdella ja lajitella muovinkeräykseen. 

5. Ruokia voi tilata minne tahansa koko Suomen alueella, joten ruoat voi tilata vaikkapa suoraan mökille!

Kun toimitusalueena on koko Suomi, ruokatoimitus löytää perille myös mökkikuntaan. Postinumerokohtaiset toimitustavat voit tarkistaa Toimitukset-sivulta kohdasta "Tarkista alueesi toimitustapa ja -aika".