Gluteenitonta ruokaa netistä, gluteenitonta valmisruokaa, gluteenitonta valmista kotiruokaa netistä

Turvallisesti gluteenitonta ruokaa

Gluteenitonta ruokaa helposti netistä suoraan kotiovellesi

Saat tilattua gluteenitonta ruokaa verkkokaupastamme suoraan kotiovellesi. Koska toimitusalueemme on koko Suomi, voit tilata ruoat juuri sinne, mihin ne haluat. 

Gluteenitonta valmista ruokaa, jota voi tilata netistä kotiovelle

Näin varmistamme turvallisesti gluteenittoman ruoan valmistuksen

Oikia ruoat valmistetaan Pyhännällä Feelia Oy:n tuotantotiloissa. Ruokien valmistuksessa huolehditaan allergeeneista erinomaisen hyvin aina tuotannon suunnittelusta raaka-aineiden säilytykseen. Koska raaka-aineet säilytetään omilla merkityillä paikoillaan, riskikontaminaatiota raaka-aineiden välillä ei pääse syntymään. Allergeenit on myös merkitty tuotantokortteihin, ja allergeenia sisältävien työvaiheiden jälkeen tehdään allergeenipesut, jossa koneet ja laitteet puretaan desinfioivaa vaahtopesua varten. Allergeenijäämien mahdollisuutta seurataan pikatesteillä, mikä tarkoittaa että allergeenijäämien määrää mitataan pinnoilta, koneista, laitteista ja tuotteista. Näin varmistetaan, ettei esimerkiksi gluteenittomaan ruokaan päädy gluteenia sisältäviä viljoja tai maidottomiin ruokiin maitoproteiinia. 

Gluteenitonta, maidotonta, vegaanista -Oikiaruoka.fi löydät valmista kotiruokaa erityisruokavalioihin sopivina versioina

Voit suodattaa ruokien valikoimaa rajaamalla tuotteita ominaisuuksien mukaan. Löydät suodattimien avulla helposti gluteenitonta, maidotonta, laktoositonta ja vegaanista ruokaa sekä kasvisruokaa. Voit myös suodattaa valikoimaa pääraaka-aineen ja pakkauskoon mukaan.